Rukiqi takohet me Kurtin, ia numëron kërkesat e OEK-ut

Kryeministri Albin Kurti dhe kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi, diskutuan sot gjatë një takimi lidhur me bashkëpunimin ndërinstitucional dhe fuqizimin e dialogut publiko-privat në funksion të fuqizimit të sektorit privat. Rukiqi me këtë rast prezantoi prioritetet e OEK-ut dhe kërkesat specifike të anëtarëve More...

by KosovaPlus | Published 6 months ago
Rrjeti i Shitësve me Pakicë: Koordinimi i duhur ndërinstitucional i nevojshëm për zhvillimin e këtij sektori
By KosovaPlus On Tuesday, February 25th, 2020
0 Comments

Rrjeti i Shitësve me Pakicë: Koordinimi i duhur ndërinstitucional i nevojshëm për zhvillimin e këtij sektori

Krijimi i parakushteve për zhvillim të qëndrueshëm ekonomik është subjekt i koordinimit të duhur ndërinstitucional me qëllim të hartimit të politikave të cilat përmirësojnë ambientin e të More...

10 milionë euro për Viva Fresh Store në Samitin e Londrës
By KosovaPlus On Tuesday, February 25th, 2020
0 Comments

10 milionë euro për Viva Fresh Store në Samitin e Londrës

Liderët e Ballkanit Perëndimor, këtë të hënë, janë mbledhur në Londër në Samitin e Investimeve të Bankës Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) 2020. Në kuadër të këtij Samiti More...

Hoti: Do ta rrisim transparencën përmes avancimit të prokurimit publik elektronik
By KosovaPlus On Tuesday, February 25th, 2020
0 Comments

Hoti: Do ta rrisim transparencën përmes avancimit të prokurimit publik elektronik

Zëvendësministri në Qeverinë e Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se do tw rritet transparenca duke e avancuar prokurimin publik elektronik. Ai kwto komente i ka bwrw pas takimit me kryetarin e Komisionit More...

Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina
By KosovaPlus On Sunday, February 23rd, 2020
0 Comments

Efektet e coronavirusit në biznes, kosovarët zvogëlojnë edhe blerjet online nga Kina

Kosova ka ndaluar mallrat që dyshohet se bartin koronavirusin e ri, Covid-19, të cilat kanë origjinën nga Kina, thonë zyrtarë të Doganave të Kosovës dhe Agjencia e Veterinës dhe Ushqimit të Kosovës More...