​Ushqimet e ndaluara në shtatzëni

Është e rëndësishme që çdo ditë të balanconi shujtat, ndërsa kjo në veçanti vlen për femrat shtatzëna. Shumica e ushqimit është i sigurt, por ka edhe prej atyre që duhet t’i hiqni nga lista gjatë shtatzënisë. Nutrientët, vitaminat dhe mineralet, shujtat e shëndetshme, kontrollimi i sasisë dhe përmbajtjes së pjatës bëhen kyçe More...

by KosovaPlus | Published 5 years ago
By KosovaPlus On Sunday, October 11th, 2015
0 Comments

​Ushqimet e ndaluara në shtatzëni

Është e rëndësishme që çdo ditë të balanconi shujtat, ndërsa kjo në veçanti vlen për femrat shtatzëna. Shumica e ushqimit është i sigurt, por ka edhe prej atyre që duhet t’i hiqni nga lista gjatë More...