Pesë kombinime të ngjyrave që bëjnë të dukeni se keni investuar shumë në veshje

Pesë kombinime të ngjyrave që bëjnë të dukeni se keni investuar shumë në veshje

Është e lehtë të blesh në të njëjtën mënyrë, madje dizajnerët e modës janë fajtorë që e kufizojnë veten në siluetë, pëlhura dhe ngjyra të provuara shumë herë. Sidoqoftë, në frymën për t’i dhënë veshjeve tona një freskim përpara pranverës, ne kemi kërkuar mënyra të reja, pa kosto për të marrë frymë More...

by KosovaPlus | Published 6 months ago
By KosovaPlus On Sunday, October 11th, 2015
0 Comments

​Ushqimet e ndaluara në shtatzëni

Është e rëndësishme që çdo ditë të balanconi shujtat, ndërsa kjo në veçanti vlen për femrat shtatzëna. Shumica e ushqimit është i sigurt, por ka edhe prej atyre që duhet t’i hiqni nga lista gjatë More...