Pesë çelësat e orgazmës femërore

Për të arritur kulmin është i nevojshëm një kalim njohës dhe i pëlqimit në vetvete i preferencave dhe instinkteve. Mbi të gjitha, ato të një trupi të aftë për të dhënë emocionet e vërteta. Ndërlikime, larmi, kënaqësi… Kënaqësia femërore është një përvojë gjithmonë ndryshe, e lidhur me gjendjen shpirtërore More...

by KosovaPlus | Published 6 months ago
Në cilën moshë femrat kanë impuls të shtuar seksual?
By KosovaPlus On Tuesday, February 25th, 2020
0 Comments

Në cilën moshë femrat kanë impuls të shtuar seksual?

Duket që në gjithë këtë rolin më të madh nuk e ka as partneri, as statusi dashuror, por ora biologjike dhe rrahjet e zëshme të zemrës së tyre Në të tridhjetat, por edhe në të dyzetat e hershme, More...