Published On: Thu, Feb 27th, 2020

I vrari në Pejë është Qerim Kelmendi, reagon familja

I vrari sot në Pejë është Qerim Kelmendi, vëllai i Ibrahim Kelmendit, anëtar i ish Lëvizjes Popullore të Kosovës.

Vrasjen e vëllait të tij e konfirmoi edhe vet Ibrahim Kelmendi në një postim në Facebook, duke mallkuar vrasësit.

“Festoni rugovistë ‘pacifistë’… Mallkimi dhe turpi ju mbulofshin, qelbësira shqipfolëse!”, ka shkruar Ibrahim Kelmendi në Facebook.

Po ashtu kanë filluar reagimet e para në profilin e tashmë të ndjerit, Qerim Kelmendit.

Vrasja e Qerim Kelmendit ka ndodhur në mesnatë. Ai është gjetur i djegur në veturë.

About the Author

Leave a comment

You must be Logged in to post comment.