QMIMET


3 MUAJ

$40

 • 4000 Kanala Live
 • 400 Filma Sqip Dhe Seriale
 • Perkrahje ne Shum Paisje
 • 24-hour Perkrahje

6 MUAJ

$70

 • 4000 Kanala Live
 • 400 Filma Sqip Dhe Seriale
 • Perkrahje ne Shum Paisje
 • 24-hour Perkrahje

12 MUAJ

$120

 • 4000 Kanala Live
 • 400 Filma Sqip Dhe Seriale
 • Perkrahje ne Shum Paisje
 • 24-hour Perkrahje

MËNYRA E SHIKIMIT TË PLATFORMËS SONË ( IPTV ).

Në opcionet e mëposhtme keni mundësinë ti shikoni mundësitë apo mënyrën se si të shikoni platformën tonë kudo që gjindeni apo kudo që keni internet. Përpos mënyrave të mëposhtme egzistojnë edhe mënyra tjera për shikimin e IPTV por për mënyrat tjera duhet të na kontaktoni në faqen oficiale të Facebookut : Gjat cdo klikimi të opcioneve të mëposhtme do të transferoheni në një faqe qe i dedikohet vetëm atij opcione të selektuar dhe do ti shihni gjitha informatat e opcionit të zgjedhur.


KONTAKTI


CONTACT INFO

Ju keni mundësinë që të na kontaktoni përmes LiveChat në WebFaqen tonë 24/7 dhe do merni një përgjigje sa më shpejtë që është e mundur nga ndonjëri Agent i yni .

EMAIL

iptvplus@outlook.com

VIBER

+4915733998485 |

Facebook

IPTV