SMART IPTV ( SAMSUNG & LG)

Smart IPTV është një aplikacion modern që e zëvendëson mënyrën e vjetër të shikimit të kanaleve përmes një boxi. Aplikacioni Smart IPTV instalohet vetëm në Smart TV ( Samsung apo LG ). Pasi që ta instaloni aplikacionin Smart IPTV Test Version ( 7 Ditë ) duhet të na dërgoni Mac Addressën tuaj që ne ta kemi mundësinë t'ua aktivizojmë kanalet tona që i posedojmë brenda disa minutave. Mac Addressën tuaj mund të na dërgoni në formë të textit apo nëpërmjet një fotografie. Për paqartësi apo info më të hollsishme ju lutem që kontaktoni në Facebook : facebook.com/IPTVPLUS/. ose ne LiveChat. Në videon e mëposhtme do të sqarojmë se si bëhet instalimi dhe konfigurimi i Smart IPTV :

MËNYRA E SHIKIMIT TË PLATFORMËS SONË ( IPTV ).

Në opcionet e mëposhtme keni mundësinë ti shikoni mundësitë apo mënyrën se si të shikoni platformën tonë kudo që gjindeni apo kudo që keni internet. Përpos mënyrave të mëposhtme egzistojnë edhe mënyra tjera për shikimin e IPTV por për mënyrat tjera duhet të na kontaktoni në faqen oficiale të Facebookut : Gjat cdo klikimi të opcioneve të mëposhtme do të transferoheni në një faqe qe i dedikohet vetëm atij opcione të selektuar dhe do ti shihni gjitha informatat e opcionit të zgjedhur.


KONTAKTI


CONTACT INFO

Ju keni mundësinë që të na kontaktoni përmes LiveChat në WebFaqen tonë 24/7 dhe do merni një përgjigje sa më shpejtë që është e mundur nga ndonjëri Agent i yni.

EMAIL

iptvplus@outlook.com

VIBER

+4915733998485 |

Facebook

IPTV