MAG BOX

Nese keni paisje MAG 250 atëherë ne ju ofrojmë kanalet ti shikoni pa problem, mjafton të na kontaktoni dhe do bëjmë zgjedhje për ju, gjithashtu shesim edhe MAG 250. Për ta konfiguruar paisjen dhe për ti shikuar kanalet tona ne do ju prezentojmë procedurën me fotot e mëposhtme.

Kur të ndizni paisjen ju shfaqet kjo pamje në ekran. Ju klikoni në Settings ose shtypni SETUP/SET Pastaj shtypeni “System settings” System settings Pastaj shtypeni SERVERS Pastaj SHKONI TE PORTALS Në “Portal 1 name” shkruani IPTVPLUS”. Ndersa “Portal 1 URL” shkruani adresen pa e gabuar “http://tinyurl.com/iptvpluss ””.
Pastaj shtype “OK” për ta ruajtur Pasi të kryeni këtë procedurë kthehuni mrapa me “EXIT” duke shtypur 3 here me dirigjuesin tuaj dhe kur t’ju shfaqet kjo pamje atëherë fikni paisjen tuaj duke klikuar “OK” dhe ndizeni prap. Pasi ju ndizet paisja ju del portali/faqja keshtu si në foto me poshtë. Ju mbetët të na dergoni Mac Adresën si në foto ne e aktivizojmë. Pas Aktivizimit ju shtypni butonin e KUQ dhe pastaj mund ti shikoni kanalet tona.

MËNYRA E SHIKIMIT TË PLATFORMËS SONË ( IPTV ).

Në opcionet e mëposhtme keni mundësinë ti shikoni mundësitë apo mënyrën se si të shikoni platformën tonë kudo që gjindeni apo kudo që keni internet. Përpos mënyrave të mëposhtme egzistojnë edhe mënyra tjera për shikimin e IPTV por për mënyrat tjera duhet të na kontaktoni në faqen oficiale të Facebookut : Gjat cdo klikimi të opcioneve të mëposhtme do të transferoheni në një faqe qe i dedikohet vetëm atij opcione të selektuar dhe do ti shihni gjitha informatat e opcionit të zgjedhur.


KONTAKTI


CONTACT INFO

Ju keni mundësinë që të na kontaktoni përmes LiveChat në WebFaqen tonë 24/7 dhe do merni një përgjigje sa më shpejtë që është e mundur nga ndonjëri Agent i yni.

EMAIL

iptvplus@outlook.com

Facebook

IPTV