Tag archive for ‘coronavirusit’
By KosovaPlus On Friday, February 28th, 2020
0 Comments

Facebook anulon konferencën për shkak të shqetësimeve të coronavirusit

Facebook ka anuluar atë që konsiderohet ngjarjen më të madhe të vitit, një konferencë vjetore të zhvilluesve të kompanisë, për shkak të shqetësimeve të coronavirusit. Sipas mediave të huaja, More...

By KosovaPlus On Thursday, February 27th, 2020
0 Comments

Nga frika e zgjerimit të coronavirusit, autoritet saudite ndalojnë përkohësisht vizitat në Mekë dhe Medinë

Arabia Saudite ka ndaluar përkohësisht vizitat në vendet e shenjta siç është Meka dhe Medina, duke bërë që miliona myslimanë nga e mbarë bota të mos mund të kenë qasje në qytetet e shenjta, More...